Home > simfaq > Wat gebeurt er als ik naar het buitenland vertrek, mijn uitkering daardoor verlies, en vervolgens weer terugkom naar Nederland?

FAQ / Buitenland: werken, wonen en reizen / Emigratie / Wat gebeurt er als ik naar het buitenland vertrek, mijn uitkering daardoor verlies, en vervolgens weer terugkom naar Nederland?

Komt u vanuit het buitenland weer in Nederland wonen? Dan hebt u vaak opnieuw recht op een uitkering. Dit hangt af vanuit welk land u komt, en het soort uitkering. Natuurlijk moet u wel opnieuw aan de voorwaarden voldoen.