Wat heb ik nodig voor een digitale aanvraag van een omgevingsvergunning?

Home > simfaq > Wat heb ik nodig voor een digitale aanvraag van een omgevingsvergunning?

Wat heb ik nodig voor een digitale aanvraag van een omgevingsvergunning?

FAQ / Wonen en leefomgeving / Wonen en vergunningen / Wat heb ik nodig voor een digitale aanvraag van een omgevingsvergunning?

Wilt u als particulier via het Omgevingsloket online digitaal een omgevingsvergunning aanvragen? Dan hebt u een DigiD inlogcode nodig.

Wilt u voor uw bedrijf via het Omgevingsloket online digitaal een omgevingsvergunning aanvragen? Dan hebt u eHerkenning nodig.

Als u bij uw aanvraag bijlages wil toevoegen, van bijvoorbeeld bouwtekeningen, dan moeten die als pdf-bestand worden geüpload. Bouwtekeningen moeten zijn voorzien van een passende schaal.

Bij Infomil vindt u meer informatie over de werking van het Omgevingsloket online.