Wat houdt een modulair pakket thuis (mpt) in?

Home > simfaq > Wat houdt een modulair pakket thuis (mpt) in?

Wat houdt een modulair pakket thuis (mpt) in?

FAQ / Zorg en gezondheid / Hulp en verzorging / Wat houdt een modulair pakket thuis (mpt) in?

Het ‘modulair pakket thuis’ (mpt) is vanaf 1 januari 2015 een nieuwe leveringsvorm van zorg met verblijf naast de al bestaande vormen (zorg in een instelling, vpt en pgb).

Met het mpt kunt u kiezen om bepaalde delen (modules) van het pakket als zorg in natura thuis geleverd te krijgen. Hiermee wordt de mogelijkheid gecreëerd dat iemand van delen van de zorg waar hij/zij recht op heeft afziet, omdat hij/zij daaraan geen behoefte heeft.