Wat houdt een 'Uittreksel kadastrale kaart met omgevingskaart' in?

Home > simfaq > Wat houdt een 'Uittreksel kadastrale kaart met omgevingskaart' in?

Wat houdt een 'Uittreksel kadastrale kaart met omgevingskaart' in?

FAQ / Wat houdt een 'Uittreksel kadastrale kaart met omgevingskaart' in?

Een uittreksel kadastrale kaart met omgevingskaart bestaat uit 2 kaarten, namelijk een kadastrale kaart en een omgevingskaart. Met een uittreksel kadastrale kaart kunt u in één oogopslag zien hoe een gebouw of een stuk grond (perceel) ligt ten opzichte van de omgeving. Ook kunt u zien hoe de grenzen lopen tussen de percelen. Met de omgevingskaart krijgt u een beeld van de wijdere omgeving van een perceel.

De kadastrale kaart is een handig hulpmiddel voor een verbouwing of tuinontwerp. Ook de omgevingskaart is handig, omdat u direct kunt zien hoe het perceel ligt ten opzichte van bijvoorbeeld een woonwijk, een rivier of een snelweg.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het Kadaster.