Wat is de procedure bij een scheiding van tafel en bed?

Home > simfaq > Wat is de procedure bij een scheiding van tafel en bed?

Wat is de procedure bij een scheiding van tafel en bed?

FAQ / Familie, jeugd en gezin / Scheiden / Wat is de procedure bij een scheiding van tafel en bed?

Net als bij een gewone scheiding moet u met een advocaat bij de rechtbank een verzoek indienen.

Het verzoekschrift kunt u samen met uw partner indienen. Als u dit niet wilt of als dit niet mogelijk is, kunt u het verzoek ook alleen indienen. Als u het verzoek alleen doet, kan het zijn dat uw partner bezwaar maakt tegen dat verzoek. Uw partner kan zich daar dan tegen verzetten.