Wat is de voor- en achterkantbenadering bij het (ver)bouwen van een woning?

Home > simfaq > Wat is de voor- en achterkantbenadering bij het (ver)bouwen van een woning?

Wat is de voor- en achterkantbenadering bij het (ver)bouwen van een woning?

FAQ / Wonen en leefomgeving / Wonen en vergunningen / Wat is de voor- en achterkantbenadering bij het (ver)bouwen van een woning?

Bouwen aan de voorkant van de woning (en bij hoekwoningen ook aan de zijkant), heeft meer invloed op de kwaliteit van de leefomgeving dan bouwen aan de achterkant. Aan de voor- en zijkant mag u dus minder snel bouwvergunningsvrij bouwen dan aan de achterkant van de woning. Het is dus belangrijk waar u gaat (ver)bouwen.