Wat is een energiebespaarlening?

Home > simfaq > Wat is een energiebespaarlening?

Wat is een energiebespaarlening?

FAQ / Wat is een energiebespaarlening?

Kort antwoord:

Wilt u isoleren maar heeft u geen spaargeld of wilt u dat achter de hand houden? Met de Energiebespaarlening is het mogelijk om boetevrij en tegen een lage rente geld te lenen voor energiebesparende investeringen. Deze lening is voor eigenaren van een koopwoning.

De besparing op energiekosten kan genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Dit hangt af van de isolatiemaatregel die u kiest en hoeveel energie u verbruikt.

Voor VvE's is er de speciale VvE Energiebespaarlening.

Let op: geld lenen kost geld.