Wat is een onzelfstandige woning?

Home > simfaq > Wat is een onzelfstandige woning?

Wat is een onzelfstandige woning?

FAQ / Wonen en leefomgeving / Woning huren en verhuren / Wat is een onzelfstandige woning?

Een onzelfstandige woning is een kamer of een etage met gedeelde voorzieningen. Dit soort woning heeft meestal geen eigen toegang. Een huurder deelt de keuken en/of het toilet met andere huurders. Ook bij het huren van een hospitakamer, waarbij de verhuurder in hetzelfde huis woont, is sprake van een onzelfstandige woning als de keuken en het toilet met andere huurders en/of de hospita worden gedeeld.