Wat is het verschil tussen een Wob-verzoek en een Who-verzoek?

Home > simfaq > Wat is het verschil tussen een Wob-verzoek en een Who-verzoek?

Wat is het verschil tussen een Wob-verzoek en een Who-verzoek?

FAQ / Overheid en democratie / Bezwaar en beroep overheid / Wat is het verschil tussen een Wob-verzoek en een Who-verzoek?

Met zowel een Wob-verzoek als een Who-verzoek vraagt u informatie op over het beleid en/of besluiten van de gemeente. Het verschil tussen de twee is dat u de informatie die u na het indienen van een Wob-verzoek ontvangt, niet mag hergebruiken. De informatie die u na het indienen van een Who-verzoek ontvangt, mag u wel hergebruiken voor andere doeleinden.