Wat kan ik doen als ik geen Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) krijg?

Home > simfaq > Wat kan ik doen als ik geen Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) krijg?

Wat kan ik doen als ik geen Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) krijg?

FAQ / Wat kan ik doen als ik geen Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) krijg?

Voordat een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) definitief wordt geweigerd, ontvangt u altijd eerst een voornemen tot afwijzen. Daarin staan de redenen van de voorgenomen weigering van een VOG. Als u het daar niet mee eens bent, kunt u schriftelijk bezwaar maken bij de Justitiële Informatiedienst. U geeft in uw bezwaar aan waarom u vindt dat u de verklaring wel moet krijgen.