Wat moet ik doen als de gemeente de uitkering van mijn ex op mij wil verhalen?

Home > simfaq > Wat moet ik doen als de gemeente de uitkering van mijn ex op mij wil verhalen?

Wat moet ik doen als de gemeente de uitkering van mijn ex op mij wil verhalen?

FAQ / Familie, jeugd en gezin / Scheiden / Wat moet ik doen als de gemeente de uitkering van mijn ex op mij wil verhalen?

U kunt eerst gaan praten bij de gemeente. Komt u er met de gemeente niet uit? Dan zal de gemeente een verzoekschrift indienen bij de rechter. U kunt dan allebei aan de rechtbank uw standpunten duidelijk maken. Daarna zal de rechtbank een beslissing nemen.