Home > simfaq > Wat moet ik doen als ik een WOZ-beschikking gekregen heb op naam van de vorige bewoners?

FAQ / Belastingen, uitkeringen en toeslagen / Belastingen en heffingen / Wat moet ik doen als ik een WOZ-beschikking gekregen heb op naam van de vorige bewoners?

U kunt deze WOZ-beschikking terugsturen naar de gemeente of naar het bedrijf dat u de beschikking namens de gemeente gestuurd heeft. Geef daarbij aan dat u de nieuwe bewoner bent en dat de beschikking dus op een verkeerde naam is uitgegeven.