Wat zijn verschillen tussen een modulair pakket thuis en volledig pakket thuis?

Home > simfaq > Wat zijn verschillen tussen een modulair pakket thuis en volledig pakket thuis?

Wat zijn verschillen tussen een modulair pakket thuis en volledig pakket thuis?

FAQ / Zorg en gezondheid / Hulp en verzorging / Wat zijn verschillen tussen een modulair pakket thuis en volledig pakket thuis?

Er zijn 2 verschillen:

• Het modulair pakket thuis (mpt) kan gecombineerd worden met een pgb. Bij een volledig pakket thuis (vpt) kan dat niet.
  • Doordat het mpt gecombineerd kan worden met een pgb, kan de ene module (functie) ingekocht worden bij de ene zorgaanbieder, en de andere module bij een andere zorgaanbieder. Ook dit kan met het vpt niet.