Word ik altijd toegelaten tot de wettelijke schuldsanering?

Home > simfaq > Word ik altijd toegelaten tot de wettelijke schuldsanering?

Word ik altijd toegelaten tot de wettelijke schuldsanering?

FAQ / Consumentenzaken / Financiële dienstverlening en krediet / Word ik altijd toegelaten tot de wettelijke schuldsanering?

Nee. Onverantwoord koopgedrag, strafrechtelijke schulden (zoals bekeuringen), fraude en eerdere faillissementen of schuldsaneringen kunnen redenen zijn om een verzoek tot wettelijke schuldsanering af te wijzen. Als de rechtbank het verzoek afwijst, kunt u hiertegen in hoger beroep gaan bij het gerechtshof.