Worden al mijn bezittingen verkocht wanneer ik in de schuldsanering kom?

Home > simfaq > Worden al mijn bezittingen verkocht wanneer ik in de schuldsanering kom?

Worden al mijn bezittingen verkocht wanneer ik in de schuldsanering kom?

FAQ / Consumentenzaken / Financiële dienstverlening en krediet / Worden al mijn bezittingen verkocht wanneer ik in de schuldsanering kom?

Nee. De bewindvoerder verkoopt alleen zogenoemde bovenmatige inboedel. Het gaat dan om waardevolle of luxegoederen waarvan de maandelijkse lasten niet passen in uw budget. U kunt dan denken aan een caravan, een scooter of een auto.