Melding rioolstoring of rioolverstopping

Home > SIMloket formulieren > Melding rioolstoring of rioolverstopping

Melding rioolstoring of rioolverstopping

De gemeente is verantwoordelijk voor het onderhoud van het hoofdriool. U bent zelf verantwoordelijk voor uw huisaansluiting tot op het hoofdriool.

Rioolstoring

Storingen riool openbare grond, tijdens kantoortijden:

riolering@lopik.nl

Storingen riool openbare grond, buiten kantooruren: 06 - 53 67 32 75

Riool verstopt

Is het riool bij u verstopt?

Laat een expert kijken naar de oorzaak van de verstopping. Als de verstopping, aantoonbaar middels inspectievideo('s) of foto('s) buiten uw schuld wordt veroorzaakt, is de gemeente verantwoordelijk voor de kosten. Zonder aantoonbare video('s) of foto('s) wordt er niets vergoed. In alle andere gevallen bent u of de verhuurder van uw woning verantwoordelijk voor de kosten.

Wat moet ik doen?