Meedoen = Meer kansen!

Home > Subsidie > Meedoen = Meer kansen!

Meedoen = Meer kansen!

Voor inwoners van de gemeente Lopik met een laag inkomen zijn er verschillende regelingen voor (extra) financiële ondersteuning. Om zo de voetbaltraining of muziekles van uw kind(eren) te betalen.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met een laag inkomen, toch lid kunnen worden van een club of aan dans, muziek, beeldende kunst, theater of iets anders creatiefs kunnen doen. Voor die kinderen betaalt het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Want Meedoen = meer kansen!

In de gemeente Lopik vinden we het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen doen. De gemeente Lopik is daarom per 1 januari 2019 een samenwerkingsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangegaan met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht.

Heeft u vragen over het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht?
Neem dan contact op met Arianne Niks en Jolanda Kamphuis, coördinatoren Jeugdfonds Sport & Cultuur Provincie Utrecht. Zij zijn bereikbaar via e-mail: utrecht@jeugdfondssportencultuur.nl of (06) 143 22 908.      

Meer informatie is ook te vinden via www.jeugdfondssportencultuur.nl/utrecht

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig