Anny van Oostrum-Hoefs

Home > Trouwambtenaren > Anny van Oostrum-Hoefs

Anny van Oostrum-Hoefs

Trouwambtenaar Anny van Oostrum-Hoefs

Ware liefde heeft geen happy ending; ware liefde is eeuwigdurend!

Allereerst wil ik jullie van harte feliciteren met jullie keuze voor het huwelijk of het geregistreerde partnerschap. Samen hebben jullie besloten jullie relatie officieel te maken en dat begint met de organisatie van de plechtigheid.

'Wie ben ik, dat ik dit doen mag': deze historische woorden sprak Koningin Juliana, toen zij aan het begin van haar taak als staatshoofd stond.

In mei 1998 stond ik aan het begin van mijn taak als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, nadat ik ruim 26 jaar een verloskundige praktijk had gehad. Inmiddels heb ik in Lopik en door heel Nederland al vele huwelijken gesloten en iedere keer is het weer een heel bijzonder moment om te zien wat liefde met mensen doet.

Ook in de trouwceremonie wordt de liefde tussen twee mensen, door elkaar het ja-woord te geven, bevestigd. Daar wil ik als Babs graag mijn steentje aan bijdragen door de ceremonie geheel naar de wensen van het bruidspaar te laten verlopen.

Een persoonlijke speech met een lach en een traan, een speciaal voor jullie geschreven gedicht; dat zijn mijn bijdragen aan jullie ceremonie waarin jullie het stralende middelpunt zijn.