Hanriëtte Bergstra

Home > Trouwambtenaren > Hanriëtte Bergstra

Hanriëtte Bergstra

Trouwambtenaar Hanriëtte Bergstra

Aangeraakt door de liefde, wordt iedereen een dichter (Plato).

Mijn naam is Hanriëtte Bergstra, geboren en getogen Lopikse. Sinds 2000 werk ik voor de gemeente Lopik waar ik mij met plezier en passie bezighoud met communicatie en Koninklijke onderscheidingen.

Ik vind het een grote eer om als trouwambtenaar een rol te mogen spelen op jullie trouwdag. Samen gaan we ervoor zorgen dat de ceremonie past bij jullie stijl en bij wie jullie zijn. Een ceremonie waarin persoonlijke aandacht voorop staat want ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal. Een ceremonie die stijlvol is, waarbij misschien een gevoelige snaar wordt geraakt en waarin op het juiste moment luchtigheid en een goede dosis humor naar voren worden gebracht.

Natuurlijk hopen jullie op een stralende dag, maar ook als de regen met bakken uit de lucht valt, wil je het gevoel hebben dat het zonnestralen regent. En of je nu droomt van een grootse bruiloft waarbij je de hele dag in de schijnwerpers staat of juist van een klein, intiem huwelijksfeest, het romantische moment waarop je 'JA' tegen elkaar zegt, is onvergetelijk. Jullie wens is mijn uitdaging. Mijn uitdaging is geslaagd als het bruidspaar en hun dierbare gasten zich de huwelijksvoltrekking als een onvergetelijk moment ervaren en herinneren. Bijzonder, ontspannen, warm en persoonlijk! En natuurlijk mag er worden gelachen in de trouwzaal, het is tenslotte een vrolijke dag.

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig