Wie wordt uw Trouwambtenaar (BABS)

Home > Wie wordt uw Trouwambtenaar (BABS)

Wie wordt uw Trouwambtenaar (BABS)

Trouwambtenaren heten officieel Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand, afgekort tot BABS. Hun taak is huwelijken voltrekken en partnerschappen registreren. Een paar weken van tevoren heeft het bruidspaar een gesprek met de trouwambtenaar om in detail de grote dag door te praten. De trouwambtenaar overlegt met u de details van uw huwelijksdag en draagt zorg voor een persoonlijke noot.

Hieronder stellen de Lopikse trouwambtenaren zich voor. Wie wordt uw trouwambtenaar?

Hanriëtte Bergstra

Trouwambtenaar Hanriëtte Bergstra