KIES-Training 8 t/m 12 jaar

Wil je de scheiding beter leren begrijpen? Heb je behoefte aan een neutrale plek waar je kan praten over gedachten en gevoelens? Wil je leren omgaan met de veranderde situatie? Leren om op een goede manier gevoelens te uiten? Heb je behoefte aan erkenning door andere kinderen in dezelfde situatie? Dan is deze training iets voor jou!

De training:

Deze groep is speciaal ontwikkeld om kinderen op een speelse wijze te helpen om de scheiding van hun ouders beter te begrijpen en een manier te vinden om te kunnen omgaan met alles wat kinderen moeilijk vinden met betrekking tot de scheiding. Deelname broertjes en zusjes is mogelijk.

Aanmelding en kosten:

De training wordt aangeboden door het Sociaal Team in samenwerking met Santé Partners. Kinderen kunnen aangemeld worden via sociaalteam@lopik.nl onder vermelding van KIES-training. Na aanmelding nemen wij contact met u op en ontvangt u onder andere informatie over de locatie, data en tijd waarop de trainingen plaatsvinden. 

Informatie:

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met het Sociaal Team 0348-559955 of mail naar sociaalteam@lopik.nl.

  • Vermeld je: naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer.

Aanmelden

De training start onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

Vanaf januari 2024 wordt het groepsaanbod van Santé Partners regionaal aangeboden. Hierdoor
kunnen kinderen uit Lopik zich nu ook inschrijven voor trainingen die gegeven worden in andere
Lekstroomgemeenten (IJsselstein, Nieuwegein, Houten). Op de website van Santé Partners staat
het jaaroverzicht van al het groepsaanbod:
https://www.santepartners.nl/diensten/groepswerk-trainingen.