Wil je de scheiding beter leren begrijpen? Heb je behoefte aan een neutrale plek waar je kan praten over gedachten en gevoelens? Wil je leren omgaan met de veranderde situatie? Leren om op een goede manier gevoelens te uiten? Heb je behoefte aan erkenning door andere kinderen in dezelfde situatie? Dan is deze training iets voor jou!

De training:

Deze groep is speciaal ontwikkeld om kinderen op een speelse wijze te helpen om de scheiding van hun ouders beter te begrijpen en een manier te vinden om te kunnen omgaan met alles wat kinderen moeilijk vinden met betrekking tot de scheiding. Deelname broertjes en zusjes is mogelijk.

Aanmelding en kosten:

De training wordt aangeboden door het Breed Sociaal Loket in samenwerking met Santé Partners. Kinderen kunnen aangemeld worden via bsl@lopik.nl onder vermelding van KIES-training. Na aanmelding nemen wij contact met u op en ontvangt u onder andere informatie over de locatie, data en tijd waarop de trainingen plaatsvinden.

Informatie:

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met het Breed Sociaal Loket 0348-559955 of mail naar bsl@lopik.nl.

  • Vermeld je: naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer.

Aanmelden