De zon brak door en het langverwachte moment was eindelijk daar! Zwembad Lobeke opende haar deuren op een feestelijke wijze. Burgemeester Laurens De Graaf, kinderburgemeester Jessie en Dieny Scheffer van Stichting Vrienden van Lobeke verwelkomden iedereen met warme woorden. 

Naast het hartelijke welkom, werden ook de sprankelende nieuwe activiteiten onthuld. Dit seizoen kunnen zwemliefhebbers genieten van een scala aan sportieve bezigheden, terwijl het instructiebad een complete renovatie heeft ondergaan, waardoor het klaar is voor de toekomst! 

En goed nieuws voor de jeugd van Lopik: tot en met 12 jaar is het zwemmen dit jaar weer gratis in Zwembad Lobeke. Maar de hoogtepunten stopten daar niet! Een vrolijke kinderact betoverde de aanwezigen met leuke liedjes, bellenblaas en een flinke dosis waterpret. 

En wat een knallende afsluiting: Burgemeester Laurens De Graaf en kinderburgemeester Jessie werden uitgenodigd om met de enthousiaste kinderen het water in te duiken en zo symbolisch het bad te openen. Met een plons volgden alle andere kinderen, waarmee het zwembad officieel werd geopend!

Voor alle nieuwe activiteiten en actuele openingstijden, bezoek onze website: https://www.zwembadlopik.nl/. Laat het zwemseizoen maar beginnen!