Bedrijvenloket

Home > Bedrijvenloket

Bedrijvenloket

Bedrijven, organisaties en instellingen kunnen met al hun vragen aan de gemeente terecht op een centrale plaats, het Bedrijvenloket. Of u nu al jaren in de gemeente Lopik zaken doet of voor het eerst uw bedrijf hier begint of wilt beginnen, met het Bedrijvenloket helpen wij u graag verder op weg. Het Bedrijvenloket is een wegwijzer voor starters, doorstromers en nieuwkomers op de bedrijvenmarkt.

Bedrijfscontactfunctionaris

De gemeentesecretaris, de heer H. Capel is tevens bedrijfscontactfunctionaris. Heeft u, als Lopikse ondernemer of als ondernemer die zich in Lopik wil vestigen, vragen over de dienstverlening van de gemeente dan kunt u de heer Capel bereiken via telefoon (0348) 55 99 55, 06 – 54 32 89 60, e-mail hans.capel@lopik.nl.

Bedrijfsbezoeken

De burgemeester en de bedrijfscontactfunctionaris leggen regelmatig bedrijfsbezoeken af. Stelt u een dergelijk bezoek op prijs, dan kunt u een e-mail sturen naar de bedrijfscontactfunctionaris hans.capel@lopik.nl.

Links naar meer informatie

Via onderstaande linken kunt u meer informatie vinden over de onderwerpen die wij voor u hebben geselecteerd.

Ondernemersvereniging Lopik 
ZZP vereniging IJsselstein, Lopik en Schoonhoven
Bedrijfsovername
Antwoord voor bedrijven
Omgevingsloket
Bestemmingsplannen
Welstand Raadpleegsysteem
Verordeningen
Gemeentegids
Werkgeversservicepunt Lekstroom (WGSP)
Algemene inkoopvoorwaarden gemeente Lopik
Veilig ondernemen op drukke plekken

Handel in het buitenland

www.nederlandwereldwijd.nl is gericht op Nederlanders wereldwijd die in of met het buitenland zaken willen doen, naar het buitenland willen reizen of in het buitenland (willen) wonen, werken, studeren. Beschikbaar in 6 talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees. Focus: het buitenland.

www.netherlandsandyou.nl is gericht op buitenlanders (in het buitenland) die in of met Nederland zaken willen doen, naar Nederland willen reizen, in Nederland willen wonen, werken, studeren of interesse hebben in Nederland. Beschikbaar in 12 talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Chinees en Russisch. En in een volgende fase ook Japans, Indonesisch, Arabisch en Turks. Focus: Nederland.


Nuttige informatie over ondernemen?

Kijk op de website van ondernemersplein.nl