Gezocht: razende reporters!

Home > Waardevol Lopik > Gezocht: razende reporters!

Gezocht: razende reporters!

Jongeren tussen 12 en 25 jaar die kei zijn in maken van vlogs voor project ‘Waardevol Lopik’

De gemeente Lopik is voor een super belangrijk project op zoek naar ‘razende reporters’. Jongeren die een kei zijn in het maken van vlogs of een goede filmer/editer zijn. Jongeren die goed kunnen interviewen op straat en met een camera en microfoon inwoners (jong en oud) aanspreken op het schoolplein, dorpsplein of tijdens de voetbalwedstrijd over wat zij waarderen en belangrijk vinden in hun dorp.

Waar moet je het dan over hebben?
De gemeente moet gaan fuseren. Dat houdt in dat ze samen met een of meerdere andere gemeenten opgaan in een nieuwe gemeente. De gemeente Lopik bestaat dan niet langer. Met wie de gemeente gaat fuseren, is nog niet bekend. Hierover moet de gemeente het gesprek nog aangaan. Het is bij die keuze belangrijk om aan inwoners, jong en oud, te vragen wat zij waarderen aan het leven in (de dorpen van) Lopik. En wat belangrijk is als het om de toekomst gaat. De resultaten worden meegenomen in de voorbereiding zodat de gemeente Lopik goed beslagen ten ijs komt als zij met mogelijke partners - andere gemeente(n) - aan tafel zit.

Jouw inzet maakt het spontaan
Met jouw hulp leggen we spontane bezoekjes af en stellen we korte vragen aan mensen die we tegenkomen. Spontaan, direct. Wil jij helpen? Zelf of samen met een vriend(in)? Meld je dan aan!

Aanmelden doe je zo!
Lijkt het je leuk om mee te werken aan dit waardevolle project? Tegen een kleine vergoeding kun jij je inzetten voor de toekomst van Lopik. Het gaat om een project dat van halverwege september tot halverwege november loopt. Ongeveer vijf dagen/dagdelen in totaal. Met de spullen die je nodig hebt, kunnen we helpen.

Interesse? Meld je dan (razendsnel) aan, aanmelden kan t/m 17 september 2021.
Ga naar Waardevol Lopik en geef je op!

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig