Feestelijke opening Zwembad Lobeke

Home > Zwembad Lobeke 2018 > Feestelijke opening Zwembad Lobeke

Feestelijke opening Zwembad Lobeke

Dit item is verlopen op 28-04-2017.

Op woensdag 26 april 2017 opent wethouder Johan van Everdingen om 13:30 uur het openluchtzwembad Lobeke van de gemeente Lopik. Iedereen is welkom om bij deze opening aanwezig te zijn en een eerste duik te nemen. Badmeester Ben is afgelopen periode langs alle scholen gegaan en heeft alle kinderen van groep 1 tot en met groep 8 uitgenodigd. De kinderen van groep 1 tot en met 6 hebben voor de openingsact een knutselplaat gekregen om een eigen masker mooi te maken. Kinderen van groep 7 en 8 mogen een eigen masker opzetten. Wethouder Van  Everdingen kiest tijdens de opening de 25 mooiste maskers uit. De winnaars krijgen een leuk prijsje. De kinderen mogen daarna hun eerste duik van het nieuwe seizoen nemen en kunnen tot 16:30 uur genieten van een "superzwemdisco"- middag.

Vorig seizoen heeft het zwembad op 3 juni 2016 de 10.000ste bezoeker ontvangen en het zwemseizoen afgesloten met meer dan 50.000 bezoekers. 

Het zwembad heeft een 25 meter bad met een grote glijbaan, een instructiebad en een kleuterbad. Bij het kleuterbad en op de ligweide staan verschillende speel-attributen. Alle baden worden verwarmd tot een watertemperatuur van minimaal 23 graden.

Voor jong en oud zijn er dit seizoen weer mogelijkheden tot recreatief zwemmen. Buiten de normale openingstijden is het zwembad te huur voor bedrijfsuitjes of verjaardagen.

Meer informatie en openingstijden staan in de brochure die huis-aan-huis is verspreid.