Wil je weerbaarder worden? Wil je graag meer zelfvertrouwen krijgen? Leren grenzen aan te geven? Heb je behoefte aan meer concentratie en focus? Wil je een stevige lichaamshouding en communicatie? Dan is deze training iets voor jou!

De training:

Deze training richt zich op het inzetten van de Rots kwaliteit (voor mijzelf opkomen, weten wat ik wil) en de Water kwaliteit (samenwerken, rekening houden met anderen). Tijdens de training leren kinderen zich spelenderwijs bewust te worden van hun eigen lichaam, emoties en reacties op situaties. Door middel van sport, spel en andere oefeningen kunnen de kinderen op een actieve wijze positieve ervaringen opdoen.

Aanmelding en kosten:

De training wordt aangeboden door het Breed Sociaal Loket in samenwerking met Santé Partners. Kinderen kunnen aangemeld worden via bsl@lopik.nl onder vermelding van Rots en Water-training. Na aanmelding nemen wij contact met u op en ontvangt u onder andere informatie over de locatie, data en tijd waarop de trainingen plaatsvinden.

Informatie:

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met het Breed Sociaal Loket 0348-559955 of mail naar bsl@lopik.nl.

  • Vermeld je: naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer.

Aanmelden