Heb je bergen aan werkervaring en wil je niet (langer) stilzitten? Ben je misschien al met pensioen maar sta je te popelen om weer (een aantal uren) (betaald) aan de slag te gaan? Dan willen we met jou kennismaken!

De gemeente Lopik is op zoek naar nieuwe collega’s met de nodige levenservaring. We kunnen op veel vlakken extra hulp gebruik. Daarom zoeken we mensen met affiniteit of interesse in vakgebieden zoals:

 • Financiën
 • Informatie & Automatisering
 • Ruimtelijke ontwikkeling/ planologie
 • Economie, Recreatie, Toerisme & Landbouwtransitie
 • Projectleiding civiel
 • Gastheer/-dame, telefonie
 • Jeugdzorg
 • Openbare orde en veiligheid
 • Zorg en ondersteuning
   

Lopik gaat voor een plezierige leefomgeving

Lopik is een heerlijke gemeente om in te werken en wonen. Het groene landschap, de rivier de Lek en de dorpse kleinschaligheid bieden rust en ruimte. Het is onze rol als gemeente bij te dragen aan deze plezierige leefomgeving. Onze organisatie is in ontwikkeling; we gaan voor flexibiliteit, kwaliteit, resultaat- en klantgerichtheid. Dienstverlening aan onze inwoners en ondernemers is het allerbelangrijkst. Wij zijn informeel, wendbaar en houden de lijntjes kort. Een kleine organisatie met een fijne cultuur. Bij ons kun je écht de handen uit de mouwen steken voor onze betrokken inwoners en ondernemers. Genoeg te doen!

De kracht van senior medewerkers

Wij geloven in de kracht van senior medewerkers. Mensen die hun sporen hebben verdiend en die hun jarenlange kennis en ervaring willen inzetten in onze organisatie. We willen graag dat een beetje extra werken, past in jouw leven en daar sluiten we op aan. We bieden dan ook een grote mate van flexibiliteit als het gaat om werkuren en thuiswerken. En als je het nodig hebt wat extra kennis op te doen, bieden we interessante trainingen. Inhoudelijk maar ook op het gebied van digitalisering.

Nieuwsgierig?

In september, oktober en november gaan we tijdens een kop koffie het gesprek met elkaar aan. Zo willen we je leren kennen en zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. We maken onze afspraken op maat! Je kunt contact opnemen met onze HR-adviseurs Margaretha of Daniëlle voor een afspraak. Dat kan via peno@lopik.nl of bel (0348) 55 99 55

Toe aan een tweede carrière?