Openingstijden

Deze week

      • Gesloten
       • Gesloten

        Volgende week

             • Gesloten
              • Gesloten

               De gemeente Lopik volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid en beperkt fysieke contacten daarom tot alleen die afspraken die echt noodzakelijk zijn. Dienstverlening die kan wachten is tot nader order uitgesteld. Daarnaast geldt de maatregel 'Blijf thuis als je last hebt van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts' om verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk te houden, ook voor onze medewerkers.

               Wij zijn u graag als volgt van dienst:

               Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur

               Het gemeentehuis is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 12.30 uur op het algemene telefoonnummer 0348 - 55 99 55.

               Bereikbaarheid op werkdagen nà 12.30 uur

               E-mail

               Na 12.30 uur zijn wij bereikbaar via het e-mailadres gemeente@lopik.nl. (En uiteraard kan 24/7 een e-mail naar de gemeente Lopik worden gestuurd).

               Calamiteitendienst openbare ruimte

               Voor spoedgevallen in de openbare ruimte kan na 12.30 uur telefonisch contact worden opgenomen met de calamiteitendienst via telefoonnummer 06 – 15 03 79 84*.

               Riooldienst openbare grond

               Voor storingen aan het riool op openbare grond kan na 12.30 uur worden gebeld met de riooldienst via telefoonnummer 06 – 53 67 32 75*.

               *Let op: De calamiteiten-/storingstelefoonnummers zijn alléén bereikbaar in geval van een calamiteit. Deze telefoonnummers zijn niét bestemd voor algemene vragen over openingstijden, reisdocumenten, rijbewijzen, riolering, openbare ruimte, vergunningen etc.

               Aangifte van geboorte overlijden

               Voor de aangifte van geboorte of overlijden moet u op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 0348 - 55 99 55.

               Afspraken Burgerzaken

               Gemeente Lopik werkt uitsluitend op afspraak. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn. U kunt zelf kiezen hoe laat u geholpen wilt worden en in de meeste gevallen hoeft u niet te wachten.

               Ook voor het afhalen van uw reisdocument en/of rijbewijs dient u een afspraak maken.

               Klik voor beschikbare data en tijden op de button 'Afspraak maken'.

               Afspraak maken