Dienstverlening Ondernemer Centraal

Bent u ondernemer in Lopik, staat u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zoekt u hulp bij de continuïteit van uw bedrijf? Dan kunt u bij Ondernemer Centraal terecht voor coaching, advies en financiële ondersteuning. De experts van Ondernemer Centraal weten veel over ondernemen en denken met u mee. Zij bieden oplossingen als u tegen zaken aanloopt. Misschien kunt u hulp krijgen uit de Bbz-regeling (bijstand voor zelfstandigen) of SHVO (Schuldhulpverlening voor ondernemers). Ondernemer Centraal zoekt met u naar oplossingen bij bijvoorbeeld:

  • uw onderneming sterker maken voor de toekomst;
  • geldzorgen, schulden of tijdelijk financiële problemen;
  • (aanvullend) werken in loondienst;
  • hulp bij uw administratie en boekhouding;
  • niet rondkomen als u net gestart bent met uw bedrijf;
  • (gedwongen) stoppen met uw bedrijf.

Ook met andere vragen kunt u terecht bij experts die verbonden zijn aan Ondernemer Centraal.

Ondernemer in de agrarische sector?

Ondernemer Centraal werkt samen met een adviesbureau dat gespecialiseerd is in de agrarische sector en de taal spreekt. Heeft u specifieke vragen op dit vlak, dan kunt u goed terecht bij de dienstverlening van Ondernemer Centraal.

Ondernemer Centraal in beeld

Ondernemen is leuk, maar kan soms ook uitdagend zijn. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Ondernemer Centraal biedt jou als ondernemer advies en ondersteuning. Kijk in het filmpje hoe dat werkt.

Voor meer informatie en aanmelden kunt terecht op: Ondersteuning van Ondernemer Centraal, aanmelden voor gesprek - Online loket (website gemeente Utrecht).

Bijstand voor zelfstandigen

Dit is een uitkering of bedrijfskapitaal via de Bbz-regeling (Besluit bijstandverlening zelfstandigen). U vraagt deze bijstand aan bij de gemeente Utrecht. Ook als u in de gemeente Lopik woont.

Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier: Bijstand voor zelfstandigen (website gemeente Utrecht).