De gemeente Lopik brengt ondernemers graag met elkaar in contact. Zo ontstaan er nieuwe samenwerkingen en worden bestaande verbindingen en netwerken sterker. In Lopik zetten verschillende ondernemersverenigingen zich in voor ondernemers. De actieve ondernemersverenigingen staan voor u op een rij.

Ondernemersvereniging Lopik (OVL)

Ondernemersvereniging Lopik staat open voor Lopikse ondernemers in alle branches. OVL verbindt ondernemers in de gemeente en spoort aan tot onderlinge samenwerking en groei voor lokale ondernemers. De vereniging biedt toegang tot praktische kennis en middelen. Het delen van ervaring, oplossingen en uitdagingen staat centraal, dit met als doel het versterken van de positie van lokale ondernemers. 

Voor meer informatie kunt u terecht op: Ondernemerslopik.nl/ondernemersvereniging/(externe link) 

Ondernemersvereniging De Copen

Bedrijventerrein De Copen speelt een centrale rol in de Lopikse economie. Ondernemersvereniging De Copen zet zich in voor bedrijven die op het terrein zijn gevestigd. Zij werken samen op verschillende thema’s als duurzaamheid, energie en veiligheid. 

Voor meer informatie over de vereniging en contactgegevens kunt u terecht op: Ondernemerslopik.nl/de-copen/(externe link)