Aangeraakt door de liefde, wordt iedereen een dichter (Plato).

Mijn naam is Hanriëtte Bergstra, geboren en getogen Lopikse. Sinds 2000 werk ik voor de gemeente Lopik waar ik mij met plezier en passie bezighoud met communicatie en Koninklijke onderscheidingen.

Ik vind het een grote eer om als trouwambtenaar een rol te mogen spelen op jullie trouwdag. Samen gaan we ervoor zorgen dat de ceremonie past bij jullie stijl en bij wie jullie zijn. Een ceremonie waarin persoonlijke aandacht voorop staat want ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal. Een ceremonie die stijlvol is, waarbij misschien een gevoelige snaar wordt geraakt en waarin op het juiste moment luchtigheid en een goede dosis humor naar voren worden gebracht.

Natuurlijk hopen jullie op een stralende dag, maar ook als de regen met bakken uit de lucht valt, wil je het gevoel hebben dat het zonnestralen regent. En of je nu droomt van een grootse bruiloft waarbij je de hele dag in de schijnwerpers staat of juist van een klein, intiem huwelijksfeest, het romantische moment waarop je 'JA' tegen elkaar zegt, is onvergetelijk. Jullie wens is mijn uitdaging. Mijn uitdaging is geslaagd als het bruidspaar en hun dierbare gasten zich de huwelijksvoltrekking als een onvergetelijk moment ervaren en herinneren. Bijzonder, ontspannen, warm en persoonlijk! En natuurlijk mag er worden gelachen in de trouwzaal, het is tenslotte een vrolijke dag.