De leefbaarheid in dorpen behouden of vergroten

Zoekt u meer contact? Heeft u een maatje nodig, bijvoorbeeld iemand die een klusje voor u doet of u meeneemt naar een (dorps)activiteit? Wilt u meer speelruimte voor kinderen of is er sportruimte in uw dorp nodig? Wilt u iets organiseren voor uw straat of buurt?

In de meeste dorpen is een dorps- of buurtvereniging actief, die allerlei initiatieven neemt om het wonen (nog) prettiger te maken. Die vereniging legt verbindingen binnen het dorp en daarbuiten en staat in contact met de gemeente. Sluit u daar vooral bij aan. Daarnaast kunt u met vragen en ideeën terecht bij de medewerkers van het Sociaal Team.

De medewerkers van het Sociaal Team kennen de 9 dorpen goed. Zij hebben een uitgebreid netwerk en weten wat er in ieder dorp gebeurt. Heeft u vragen of problemen op dit gebied en komt u er zelf niet uit? Dan kunt u terecht bij het Sociaal Team.

De medewerkers van het Sociaal Team:

  • denken met u mee
  • geven tips
  • brengen u in contact met bijvoorbeeld een vereniging

Bel of mail ons

Is er een probleem rond leefbaarheid ? Of heeft u een goed idee, maar weet u niet wie u moet benaderen? Neem contact op met het Sociaal Team via telefoonnummer 0348 55 99 55 of via het

Contactformulier het Sociaal Team