Het college van burgemeester en wethouders nodigt alle ondernemers van de gemeente Lopik van harte uit voor een ‘Ondernemend Ochtend Bakkie’. Het ‘bakkie’ vindt plaats in Dorpshuis XXL in Benschop van 07.30 uur (inloop vanaf 07.15 uur) tot 09.30 uur. Voor een heerlijk ontbijtje wordt gezorgd. 

We zien uit naar een onderling gesprek

Een gesprek tussen ondernemers, winkeliers en agrariërs uit de gemeente Lopik en de burgemeester en wethouders van de gemeente Lopik. Ook onze accountmanager Christian van Oosten is aanwezig. We praten samen over wat er speelt. 

Op het programma staan onder andere een presentatie van Stec groep, kennismaken met Ondernemer Centraal, pitches en een vragenronde via Kahoot. 

Vraag met een pitch aandacht voor uw bedrijf, winkel of bedrijfsactiviteit

Wij nodigen u van harte uit om in één minuut aandacht te vragen voor uw bedrijf of activiteit. Zet uw organisatie in de schijnwerpers met een pitch van maximaal één minuut. De pitch kan bijvoorbeeld worden gebruikt om te vertellen over uw producten, diensten en ideeën.  

Praktische informatie

Datum: donderdag 30 mei 2024

Locatie: Dorpshuis XXL, Oranje-Nassaustraat 31, 3405 XJ Benschop

Programma: 07.30 uur - 09.30 uur (inloop vanaf 07.15 uur) 

Aanmelden

We vinden het fijn als u zich aanmeldt zodat we voor u een ontbijt kunnen regelen. We horen ook graag of u de uitdaging aangaat om een pitch te houden. 

Klik op de onderstaande knop om het aanmeldformulier in te vullen:

Aanmelden

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Christian van Oosten via christian.van.oosten@lopik.nl 

Uitnodiging voor Ondernemend Ochtend Bakkie met op achtergrond 3 kopjes cappuccino