Hebt u een lichamelijke of psychische beperking waardoor u niet meer zelfstandig kunt reizen? Dan komt u misschien in aanmerking voor een taxi-pas voor de regiotaxi, waarmee u tegen een voordelig tarief kunt reizen met Regiotaxi Utrecht. De regiotaxi rijdt van deur tot deur; u hoeft dus niet bij een halte te wachten. U deelt de taxi-bus met andere passagiers. Daardoor bent u soms iets langer onderweg.

Voor grotere afstanden, buiten de gemeente, kunt u speciaal taxivervoer gebruiken, via Valys. Valys vervoert u van deur tot deur over langere afstanden. Dit systeem wordt niet georganiseerd of verzorgd door de gemeente, maar via het Rijk. Een medewerker van het Sociaal Team kan u wel helpen bij het aanvragen ervan. De medewerkers van het Sociaal Team weten precies of u in aanmerking komt voor vervoer met de regiotaxi en/of Valys.

Bel of mail ons

Heeft u of iemand uit uw omgeving hulp nodig en weet u niet waar u deze kunt vinden? Neem dan contact op met het Sociaal Team via telefoonnummer 0348 - 55 99 55 of via het

Contactformulier het Sociaal Team