Wil je weerbaarder worden? Wil je graag meer zelfvertrouwen krijgen? Leren grenzen aan te geven? Heb je behoefte aan meer concentratie en focus? Wil je een stevige lichaamshouding en communicatie? Dan is deze training iets voor jou!

De training:

Deze training richt zich op het inzetten van de Rots kwaliteit (voor mijzelf opkomen, weten wat ik wil) en de Water kwaliteit (samenwerken, rekening houden met anderen). Tijdens de training leren kinderen zich spelenderwijs bewust te worden van hun eigen lichaam, emoties en reacties op situaties. Door middel van sport, spel en andere oefeningen kunnen de kinderen op een actieve wijze positieve ervaringen opdoen.

Aanmelding en kosten:

De training wordt aangeboden door het Sociaal Team in samenwerking met Santé Partners. Kinderen kunnen aangemeld worden via sociaalteam@lopik.nl onder vermelding van Rots en Water-training. Na aanmelding nemen wij contact met u op en ontvangt u onder andere informatie over de locatie, data en tijd waarop de trainingen plaatsvinden.

Informatie:

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met het Sociaal Team 0348-559955 of mail naar sociaalteam@lopik.nl.

  • Vermeld je: naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer.

Aanmelden

De training start onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

Vanaf januari 2024 wordt het groepsaanbod van Santé Partners regionaal aangeboden. Hierdoor
kunnen kinderen uit Lopik zich nu ook inschrijven voor trainingen die gegeven worden in andere
Lekstroomgemeenten (IJsselstein, Nieuwegein, Houten). Op de website van Santé Partners staat
het jaaroverzicht van al het groepsaanbod:
https://www.santepartners.nl/diensten/groepswerk-trainingen.