Lijkt jouw kind na de scheiding ook wel eens een gesloten boek voor je? Wil je zó graag weten wat er in hem of haar omgaat, maar kom je niet tot een goed gesprek? Zijn er dingen die je zou willen weten van (je) kind(eren) maar waar je tegelijkertijd niet naar durft te vragen? Of wil je weten hoe je hem of haar kunt stimuleren met anderen te praten over de scheiding?
 

Schrijf je dan nu in voor dit vragenuurtje op woensdagavond 6 september om 20.00 uur van Villa Pinedo, dé plek voor kinderen met gescheiden ouders. 

Inkijkje in de belevingswereld van het kind tijdens en na de scheiding

Tijdens dit online uurtje kunnen inwoners uit de gemeente Lopik live vragen stellen aan twee ervaringsdeskundige jongeren van Villa Pinedo. Op deze manier krijg je een uniek inkijkje in de belevingswereld van het kind tijdens en na de scheiding. Wij vertellen je niet hoe het moet of hoort, maar delen onze persoonlijke verhalen en ervaringen met jou om meer inzicht te geven in wat er in ons hoofd en hart omgaat. 
 

Gratis en anoniem

Het vragenuurtje is anoniem en er zijn geen kosten aan verbonden. Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken via https://stichting-villa-pinedo.webinargeek.com/vragenuurtje-voor-gescheiden-ouders. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.
 

Dag van de Scheiding

Dit vragenuurtje wordt georganiseerd in het kader van de Dag van de Scheiding (8 september 2023) en wordt mede mogelijk gemaakt door de Lekstroomgemeenten: Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Lopik en Vijfheerenlanden.