Gemeentehuis

Home > Openingstijden > Gemeentehuis

Gemeentehuis

Onze dienstverlening is voor de komende periode aangepast. We volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid en beperken fysieke contacten daarom tot alleen die afspraken die echt noodzakelijk zijn. Dienstverlening die kan wachten is tot nader order uitgesteld.

Daarnaast geldt de maatregel 'Blijf thuis als je last hebt van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts' om verspreiding van het Coronavirus zo klein mogelijk te houden, ook voor onze medewerkers.

Wij zijn u graag als volgt van dienst:

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur

Het gemeentehuis is op werkdagen* telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 12.30 uur op het algemene telefoonnummer (0348) 55 99 55.

*Zie voor dinsdag 16 november de tekst bovenaan deze pagina.

Bereikbaarheid op werkdagen nà 12.30 uur

E-mail

Na 12.30 uur zijn wij bereikbaar via het e-mailadres gemeente@lopik.nl. (En uiteraard kan 24/7 een e-mail naar de gemeente Lopik worden gestuurd).

Calamiteitendienst openbare ruimte

Voor spoedgevallen in de openbare ruimte kan na 12.30 uur telefonisch contact worden opgenomen met de calamiteitendienst via tel. 06 – 15 03 79 84*.

Riooldienst openbare grond

Voor storingen aan het riool op openbare grond kan na 12.30 uur worden gebeld met de riooldienst via tel. 06 – 53 67 32 75*.

*Let op: De calamiteiten-/storingstelefoonnummers zijn alléén bereikbaar in geval van een calamiteit. Deze telefoonnummers zijn niét bestemd voor algemene vragen over openingstijden, reisdocumenten, rijbewijzen, riolering, openbare ruimte, vergunningen etc.

Veel van deze informatie is te vinden op onze website www.lopik.nl

Aangifte van geboorte overlijden

Voor de aangifte van geboorte of overlijden moet u op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer (0348) 55 99 55.

Afspraken Burgerzaken

Gemeente Lopik werkt uitsluitend op afspraak. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn. U kunt zelf kiezen hoe laat u geholpen wilt worden en in de meeste gevallen hoeft u niet te wachten.

Ook voor het afhalen van uw reisdocument en/of rijbewijs dient u een afspraak maken.

Klik voor beschikbare data en tijden op de button 'Afspraak maken'.

Afspraak maken

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

logo zivver klein

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig