Gemeentehuis

Home > Openingstijden > Gemeentehuis

Gemeentehuis

Gemeentehuis dicht vanwege het coronavirus

Onze dienstverlening is voor de komende periode aangepast. We volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid en beperken fysieke contacten daarom tot alleen die afspraken die echt noodzakelijk zijn. Dienstverlening die kan wachten is tot nader order uitgesteld.

Daarnaast geldt de maatregel 'Blijf thuis als je last hebt van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts' om verspreiding van het Coronavirus zo klein mogelijk te houden, ook voor onze medewerkers. Daardoor zijn er momenteel helaas minder collega's aan het werk. Met het oog op de gezondheid van ons personeel én de continuïteit van alle diensten hebben wij daarom moeten besluiten de openingstijden van ons gemeentehuis en onze gemeentewerf aan te passen Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij zijn u graag als volgt van dienst:

Spoedaanvragen en afhalen documenten

Voor spoedaanvragen reisdocumenten en rijbewijzen kunt u alleen telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer (0348) 55 99 55. Ook voor het afhalen van een document dient u telefonisch een afspraak te maken.

Alleen op afspraak en alleen pinbetalingen

Om handcontact te vermijden, kunt u alleen met pin betalen. Vergeet uw pinpas daarom niet mee te nemen. Zonder afspraak kunt u het gemeentehuis niet in.

Dinsdagavondopenstelling

De avondopenstelling op dinsdag gaat gewoon door. U moet hiervoor, net als op werkdagen, een afspraak inplannen via de knop ‘Afspraak maken’ op deze website.

Telefonische bereikbaarheid (20 juli t/m 28 augustus 2020)

Het gemeentehuis is t/m 28 augustus 2020 (de ‘grote vakantie’) op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 12.30 uur op het algemene telefoonnummer (0348) 55 99 55. In genoemde periode zijn wij vanaf 12.30 uur bereikbaar via het e-mailadres gemeente@lopik.nl.

Calamiteitendienst en riooldienst voor spoedgevallen

Voor spoedgevallen in de openbare ruimte kunt u in de genoemde periode vanaf 12.30 uur telefonisch contact opnemen met de calamiteitendienst via tel. 06 – 15 03 79 84.

Voor storingen aan het riool op openbare grond kunt u dan vanaf 12.30 uur bellen met de riooldienst via tel. 06 – 53 67 32 75.

Evaluatie medio augustus

De gemeente Lopik evalueert deze wijze van dienstverlening medio augustus 2020. Op basis van de uitkomsten en de wisselende vraag van inwoners naar onze dienstverlening wordt de openstelling tot het einde van het jaar bepaald. 

Gemeentehuis

Bezoekadres:

Openingstijden

Raadhuisplein 1
3411 CH Lopik

Contactformulier

Postadres:

Postbus 50
3410 CB Lopik
Telefoon: 0348-559955 of 14 0348
E-mail: gemeente@lopik.nl

Openbare vergaderingen:

Commissie- en Raadsvergaderingen

Veilig mailen naar Lopik:

De gemeente Lopik gebruikt ZIVVER voor veilig mailen en bestanden delen.

Niet-privacygevoelige informatie kan zonder gebruik van ZIVVER worden gedeeld. Wilt u echter privacy-gevoelige informatie naar ons mailen en heeft u geen ZIVVER? 

Via deze link kunt u zonder Zivver op een veilige manier een e-mail sturen naar iemand bij de gemeente Lopik:

Mail ons veilig